Csapat

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy farsangi buli. A lány hippinek öltözött, a srác “Tour de France”-nak. A srác fondorlatos módon megszerezte a hippilány e-mail címét, majd galád módon azonnal randit kért tőle. A 4. találkozáskor már teát főztek a Hármashatár-hegy tetején, a 6. alkalommal pedig a Vértest vették célba kerékpárral, több mint 100km-t kerekeztek együtt. Zitának annyira megtetszett ez a kerékpáros lét, hogy széttépte a BKV bérletét és azóta se vett többet, bringára váltott és azóta mindenhová azzal közlekedik a városban. Egy tucat randi után Árpi kicsit világgá ment, de Zita a 100 nap alatt is többször csatlakozott hozzá, a 13. randjuk már 400km-es volt Brüsszel és Amszterdam között. Hazatérve együtt túráztak a Lengyel-Tátrában a Sas-úton, majd egy őrült egynapos vállalkozás következett, többedmagukkal lebicikliztek 201,13 km-t egy nap alatt, Budapest – Orosháza között. Több kisebb-nagyobb túra között megkerülték a Fertő tavat, bringáztak tájfutóversenyre Budapestről Csehbányára, és még megannyi randi következett, de ezzel már nem untatnánk itt tovább senkit.

Szóval mi, Zita és Árpi – röviden összefoglalva ennyi. :)

Közös szenvedélyünk lett a biciklizés, Árpi “fertőzött meg” ezzel, a fenti élménybeszámolókra való utalásokból látható, hogy azóta az összes pihenésünket, nyaralásunkat valamilyen módon ezzel a közlekedési eszközzel kötjük össze. Sok kaland van már így a hátunk mögött, s még mennyi előttünk! Ehhez a biciklis életmódhoz kerestünk és találtunk egy nagyszerű új eszközt, a rekumbens kerékpárokat. Hogy miért a fekvőkerékpárokat, arról itt olvashatsz!

Egyébként minden olyan más szabadidős tevékenységet is szeretünk, amit a természetben, a természethez közel lehet művelni, így Árpi nagy híve a tájfutásnak, Zita inkább gyalogolni, túrázni szeret. (Csak semmi rohanás, ugye-ugye.)

Soron következő randinkon immár jegyespárként biciklizünk Rómába. :) Fekvőkerékpárokkal. :) Erről szól ez az oldal.

  1. ád says:

    Abban a buliban én is Tour de France-nak voltam öltözve!!!! :)
    Sőt, a Vértesben is ott voltam!!! :))

    MI JÖHET MÉG?!

  1. There are no trackbacks for this post yet.

Leave a Reply